Recenzie Război în doi de Mirela B. Florentina

Titlu: Război în doi
Autor: Mirela B. Florentina
Nr. pagini: 242
An apariție: 2018
Editură: CELESTIUM

Disponibilă: aici!



Abygail Smith crede că  știe exact ce își dorește de la viață . Însă, după o petrecere la care merge însoțită de cea mai bună prietenă, lumea ei perfectă este zguduită din temelii.
Dylan Turner obține întodeauna ce vrea. Sexy si provocator, băiatul o face să simtă dragostea și pasiunea, dar îi face cunoștință și cu durerea și suferința.

Deși diferiți, pe cei doi îi leagă ceva: haosul din suflete.  Povestea lor este condimentată cu certuri, întâlniri romantice şi despărţiri dureroase. Niciunul nu știe ce vrea, dar ambii își doresc totul.
*Recenzie*

„Război în doi” este un roman captivant ce prezintă o poveste de iubire extrem de complicată, încărcată de pasiune și în care atracția pare să domine sentimentele sau să fie chiar ea cea care le formează. Personajele sunt complexe și diversificate, reprezentând foarte clar tipuri de oameni și personalități.
„Oamenii nu apar în viața noastră întâmplător. Ei ne traversează calea cu un motiv.”

Dylan este băiatul rău, periculos, arogant și plin de sine care are impresia că totul i se cuvine, de la lucruri la persoane, care nu acceptă să fie refuzat și care ar că face orice pentru a obține ce își dorește, oricât de non-etic ar fi gestul său. Abygail este cea mai bună fată din întreg liceul, care visează la acel tip de relație plină de tandrețe și romantism, viitoare studentă la Harvard și care, după o petrecere ce s-ar fi putut termina dezastruos, se îndrăgostește de cel mai nepotrivit băiat, Dylan Turner. Totuși, băiatul, deși susține cu vehemență că tot ce își dorește de la ea este o relație strict sexuală, fata are ceva diferit, ce îl face să se comporte ciudat și să își dorească poate mai mult?
„Dacă atunci când ești alături de el, inima ta bate la fel de tare ca vântul în timpul unei furtuni, înseamnă că alegerea pe care ai făcut-o, a fost din inimă.”

Iubirea lor ar putea fi considerată un clișeu de tipul fata bună - băiatul rău, însă această carte are acel ceva ce te face să vezi cum va evolua povestea și să realizezi că totul este mai mult decât acea poveste tipică la care poate te aștepți încă de la început.

Personajele sunt diversificate, iar cele mai simple personaje pot fi cele mai importante, cele mai înțelepte și cele mai deosebite, care pot răsturna orice situație, toate având un rol extrem de important în modul în care evoluează evenimentele și povestea, iar fiecare detaliu poate aparent nesemnificativ este cu adevărat deosebit de important. Atât Aby cât și Dylan se confruntă cu sentimente nemaicunoscute până cum, iar lumea lor ce urmează un algoritm exact este dată cu totul peste cap. Cei doi trebuie să învețe să se adapteze din nou, să-și accepte sentimentele și să-și urmeze inima indiferent de situație, să fie pregătiți în orice moment să fie fericiți sau răniți. Iubirea lor este ca o tombolă din care jumătate din bilețele sunt cu lacrimi, iar jumătate cu zâmbete. În orice moment, totul se poate schimba radical și niciodată nu știi dacă e permanent.
„Dragostea, sentimentul acela ce nu se poate defini, care îți dă lumea peste cap și care îți face inima să bată de două ori mai tare.”

Recomand această carte, este o lectură foarte lejeră, relaxantă, este o simplă poveste de iubire ce se dovedește a nu fi chiar atât de simplă.





Abonează-te la blog!
Înscrie-te pentru a primi prin Email toate recenziile, interviurile, concursurile şi orice articol scriem noi pe blog. Dacă nu îţi place, te poţi dezabona ulterior.

Niciun comentariu: