The Originals /Curiozități/

"The Originals" surprinde, atât prin personajele sale, cât şi prin acțiunea pe care o dezvoltă. Mai jos aveți câteva curiozități despre serial, dar şi despre actori:

1.Prima audiție a lui Joseph Morgan(Klaus) a fost pentru rolul lui Tom Marvolo Riddle în "Harry Potter şi camera secretelor". Din păcate, în ciuda faptului că a citit carțile şi a văzut filmele, rolul a mers la Christian Coulson.

2.Claire Holt(Rebekah) şi Phoebe Tonkin(Hayley) au crescut în Sydney, Australia, şi sunt prietene şi în realitate. Ele au jucat în H2O: Just Add Water.


3.New Orleans nu a fost prima alegere pentru desfăşurarea serialului. “Inițial, serialul trebuia să aibă loc în Chicago, dar asta ar fi făcut ca el să capete alt înțeles”.

4.Joseph Morgan nu ar fi fost selectat pentru rolul lui Klaus cu 10 ani în urmă: “Pentru ca nu aş fi avut suficientă experiență de viață. Trebuie să treci prin lucruri dificile, sa iți conturezi acel întuneric şi să devii rece, cateodată, sa nu mai fii tu, să obții acea furie. Cred că am avut probleme la începutul carierei mele când jucam scene care necesitau acea furie, nu o aveam în mine atunci.”

5.Cand a apărut "Jurnalele Vampirilor" în 2009, niciun producător nu se gândea să faca un spin-off. Idea a fost dezvoltată de reacțile fanilor la serial şi la personajul Klaus: "Erau trailere făcute de fani pentru The Originals, înainte ca serialul să fi fost în plan a se scrie. Am încurajat asta. Eram interesat de la inceput.", a  spus Joseph Morgan.

6.Scenarista Julie Plec intentiona să îl omoare pe Josh(prietenul Davinei Claire) până la sfârşitul primului sezon, dar ceilalţi scenarişti nu i-au permis să facă asta.

7.Charles Michael Davis(Marcel) a fost un model înainte să se apuce de actorie. El a fost de 5-6 ori la audițile pentru "Jurnalele Vampirilor", dar de fiecare dată a fost respins. Câțiva ani mai tarziu, a fost contactat de manegerul de producție al "The Originals" şi a primit rolului lui Marcel. Amuzant este faptul că Joseph Morgan şi Charles Michael Davis erau amici şi jucau poker cu mulți ani înainte de a apărea The Originals.

8.Joseph(Klaus) şi-a schimbat numele de familie din Martin în Morgan. El pictează adesea în "Jurnalele Vampirilor" şi "The Originals". Morgan, în viața reală este un artist şi pictează când are timp, talentul moştenindu-l de la tatăl lui. Deasemenea, Joseph sprijină Positive Women, o asociație care are scopul de a îmbunătății viața femeilor şi copiilor din Africa.

9.'La Fleur De Lys' este simbolul Originalilor şi reprezinta regalitatea franceză. Simbolul a fost ales cu atenție, reprezentând centrul poveştii: familia Mikaelson care încearcă să conducă peste Cartierul Francez.

10.Nathaniel Buzolic (Kol) a fost aproape ales pentru rolul lui Stefan Salvatore în Jurnalele Vampirilor (2009). Kol a fost jucat de doi actori: Daniel Sharman si Nathaniel Buzolic.
P.S.: Vă puteți întâlni cu Nathaniel Buzolic la Comic-Con(6,7 mai 2017), Bucureşti. Puteți achiziționa biletele de acces şi dacă vreţi alt bilet cu poză cu el/autograf, online pe Eventim.ro şi în magazinele Carturesti, Orange Shop, Diverta, Germanos, Carrefour Baneasa, Militari, Humanitas, Vodafone şi benzinariile OMV.






11. Summer Fontana(Hope) are opt ani .

12. Dacă vă era dor de actorii din Jurnalele Vampirilor, am veşti bune! Matt Davis(Alaric) va apărea în episodul opt (sezonul 4) din The Originals. Alaric este al patrulea personaj din Jurnalele Vampirilor care apare şi în The Originals. Ceilalți trei sunt: Tyler (Michael Trevino), Caroline (Candice Accola-King) şi Stefan (Paul Wesley) în sezonul 1 şi 3

În legătură cu soarta serialului, nu mă pot pronunța. Este posibil ca sezonul patru să fie ultimul sau să fie şi un sezon cinci.
Există şi cărți pe care le puteți achiziționa de aici!



Abonează-te la blog!
Înscrie-te pentru a primi prin Email toate recenziile, interviurile, concursurile şi orice articol scriem noi pe blog. Dacă nu îţi place, te poţi dezabona ulterior.