Dragi autori, edituri, bloggeri

Fac un apel către toţi autorii care urmează să mai publice! Vă rog! Gândiţi-vă de două ori înainte să trimiteţi un manuscris, gândiţi-vă de două ori înainte să începeţi să scrieţi! Pentru că poate noi, cititorii de rând, nu dorim să vă cumpărăm gunoaiele, că altfel nu le putem numi! Când vezi ce pot scrie unii, îţi trece cheful de citit! Eu nu vă mai suport! Şi celorlalţi, care se cred mari autori şi au copiat alte cărţi străine, chiar nu le este ruşine?!

Totul porneşte de la Bloggeri! Dacă primiţi o carte proastă de la vreun autor sau de la editură nu înseamnă că trebuie să spuneţi cât de minunată este! Trebuie să spuneţi ce credeţi, că altfel oamenii cumpără cartea, autorii ajung celebri, le faceţi publicitate şi apoi toată lumea are de pierdut. Voi veţi fi înjuraţi, cei care citesc îşi aruncă banii degeaba şi ajung să aibă în bibliotecă...mizeriile unui analfabet, care are exprimări de clasa a 4-a şi minte... tot atât. Aşa că vă rog, nu mai promovaţi atât autorii români, fără niciun motiv, doar pentru că sunt români (promovați doar dacă merită) pentru că alţii care merită au de suferit! Când o faceți, citiți cartea înainte de a face recenzia! Dacă cei de la editură care accepta să publice nu au suficientă minte încât să nu publice orice, măcar noi să nu lăsăm oamenii să fie păcăliţi, nu?

Iar voi, ăştia care tot cereţi cărţi pentru recenzie, deşi aveţi două postări pe blog şi trei pe Facebook, nu credeţi că exageraţi? S-a umplut Facebook-ul de pagini şi de bloguri pentru că toţi vor cărţi gratis. Doar o sugestie: De ce nu vă alăturaţi altor bloguri? Dacă vă pricepeţi ar trebui să fie uşor. Uitaţi aici un exemplu, de postare, care nu este modficată, ci luată cu copy-paste:

"Da, da,stiu. Sunt cam 300 de bloggeri care scriu despre carti, recenzii pentru carti si tot tacamul referitor la carti.
Asa ca mi-am spus "De ce nu si eu?".
Idea asta, cu blogul mi-a venit acum o saptamana cand cautam o recenzie a volumuli 5 din seria Lux(Opposition) si am intrat pe primul blog care mi-a aparut si apoi, ce credeti ca am gasit? Nu, nu. Nu o recenzie ci cel mare spoiler😂. Eii bine mi-am luat un spoiler cat toata casa, dar asta e. Se mai intampla, nu?
Nu stiu despre voi( dar voi afla), dar mie imi place sa citesc la nebunie. Cititul ma relaxeaza si imi creaza o stare de
bine, bine, asta nu in toate cazurile, de exenplu atunci cand el nu se saruta cu ea, sau cand cei rai castiga in fata celor buni.
Da si in afara acestor mici momente in care imi ies peri albi😤, cititul ma relaxeaza. Imi iubesc atat de mult cartile😄.

Si acum, daca tot am creat acest blog, in continuare voi scrie recenzii despre carti si inca cateva lucruri interesante
desprecarti care sper ca va vor place.

Eu? Hmm, cartea sau mai bine zis seria care mi-a deschis
apetitul la citit a fost "Fifty shaders of Grey" amuzant,nu?😂
Am avut si inca am o pasiune pentru cartile dupa care sunt facute filme. Mereu povestea din cartea, pe langa faptul ca este mai
apla, povestea este schimbata si unori cu modificari majore.(De exemplu: My before you)
Apoi am continuat cu seria Harry Potter, iar apoi nu m-am mai putut opri. Asa se
intapla la toti,nu?😄

Am decis ca la fiecare sfarsit de postare sa va pun cate o intrebare prin care sa aflu si eu cate ceva despre voi, si sa aflu si
parea vostra despre anumite carti.

Asa ca intrebarea mea de astazi este"Ce carte v-a deschis apetitul la citit?"



Putem organiza chiar şi un concurs: Cine găseşte toate greşelile. Înţelegeţi ce spun? Trist...Vă faceţi de râs. Dacă cu o postare de acest tip vă duceţi la primul autor şi cereţi ceva. Ca să nu mai vorbesc că nici măcar adresa nu era scrisă corect, ci avea un "I" în plus. Cum ştiu de blog? Simplu! Primesc zilnic mesaje în care mi se cere să distribui pagini. Ca să fie clar! Nu distribui decât ceea ce consider că merită sau îmi place! Vă rog să nu vă mai deranjaţi să scrieţi! 

6 comentarii:

Pixie Inkheart spunea...

Oh well, nu le putem avea pe toate in viata, dar cum am spus si pe pagina de FB, fiecare cu placerea lui, atat cat stie si il duce mintea! You girls, keep the good work and have a perfect day!

Cristina Vulpe spunea...

Mai e si 'creaza', care ar fi trebuit sa fie 'creeaza' in aceasta forma.

Carti Zburatoare spunea...

Da...dar nu am vrut sa exagerez...

Carti Zburatoare spunea...

Si eu cred la fel! Deja am primit cereri.

maria ancuta spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
maria ancuta spunea...

ca sa stranga un numar cat mai mare de carti in biblioteca ridica in slavi anumiti autori,iar unii cititori le cad in plasa si dau bani din pacate pe acele carti de nimic